Popularni turski glumac u Knez Mihailovoj otvara prodavnicu, desetine građana ga čeka (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube
183

Turski glumac Džan Jaman stigao je u Beograd, a danas otvara jednu prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici. Ispred lokala trenutno se nalazi više desetina građana koji čekaju da ovaj glumac izađe, kako bi ga upoznali i fotografisali se sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 Jaman je svoju populanost stekao tokom serije „Sanjalica“, a pored toga on je i zaštitno lice Tudorsa, zbog čega se trenutno i nalazi u Beogradu.

Glumac je rođen  8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Ipak, život ga je odveo u drugom pravcu – ka glumi. Iako se njegova porodica nadala da će biti uspešan advokat, on je poželo da upiše glumačku sekciju i oproba se u tom svetu.

I nije pogrešio. Gluma se pokazala kao pun pogodak, a slavu je stekao preko noći. Dobio je nagradu „Zlatni leptir“ za najboljeg glumca u romantičnoj komediji „Sanjalica“ iz 2018. godine.

Zahvaljujući svom izgledu i ulozi u seriji „Sanjalica“ (Erkenci kus) koja ga je proslavila, skinuo je Buraka Ozdživita sa trona i već duže vreme je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. Samo na Instagramu ga prati više od osam miliona ljudi.

 

Izvor Nova

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More