Strava i užas u Čikagu: U dvorištu kuće pronađeni kontejneri sa DVA LEŠA, majke i ćerke, dok su u kući živela DVA BRATA

Foto: Tanjug/ Pat Nabong /Chicago Sun-Times via AP
603

Čikaška policija otkrila je danas dva kontejnera u dvorištu kuće u predgrađu Čikaga, nekoliko dana nakon što je muškarac rekao istražiteljima da su tamo sahranjena tela njegove majke i sestre pre nekoliko godina, otkrio je jedan zvaničnik.

“Pronađen je jedan kontejner i veruje se da je unutra leš, a kopa se i drugi kontejner, skoro je gotov posao”, rekao je Rej Hananija, portparol predgrađa Lions, preneo je AP.

Sledeći korak je da se otkriju ostaci pokojnih osoba, dodao je.

Foto: Tanjug/ Pat Nabong /Chicago Sun-Times via AP

Istraga je počela kada su policajci pozvani da provere kuću u Lionsu, koji se nalazi 19 kilometara jugoistočno od Čikaga.

Zvaničnici su pronašli kuću punu otpada, fekalija, bez tekuće vode, a dva brata su živela tamo.

Šef policije Tomas Herion je izjavio da je jedan od braće otkrio da je njihova majka, koja je bila u sedamdesetim godinama, poginula kada ju je sestra gurnula niz stepenice, dok je sestra preminula 2019. godine nakon bolesti.

Foto: Tanjug/ Pat Nabong /Chicago Sun-Times via AP

Heron je citirao jednog od braće koji je izjavio da su tela sahranjena u dvorištu zbog finansijskih razloga.

Država Ilinois nema podatke o smrti žena, a istražitelji će, ukoliko nađu ostatke, pokušati da utvrde da li je do smrtnog ishoda došlo prirodno ili krivičnim delom.

U Ilinoisu je kažnjivo ukoliko se krije nečija smrt.

Braća trenutno odsedaju u hotelu dok policija radi svoj posao na njihovom imanju.

“Izgleda da im se to ne dopada, ali je bar bezbedno mesto za njih i imamo socijalnu službu koja ih nadgleda”; dodao je Hananija.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More