PONOS SRBIJE: Borislava i Nada donele medalju našoj zemlji na Paraolimpijskim igrama!

Foto: Youtube printscreen Radio-televizija Vojvodine
132

Veliki uspeh naših stonoteniserki.

Stonoteniserke Srbije Borislava Perić-Ranković i Nada Matić ostvarile su veliki uspeh na Paraolimpijskim igrama u Tokiju pošto su obezbedile najmanje bronzanu medalju.

One su u ekipnom turniru uspele da se plasiraju u polufinale dvema pobedama protiv Ruskinja, pa će se tako u borbi za finale sastati sa Švedskom.

Nakon poraza u pojedinačnoj konkurenciji, Borislava i Nada su pokazale mentalnu snagu i vratile se onda kada je bilo najteže, rezultat toga su porazi Aleksandre Vasiljeve i Nadežde Pušpaševe.

Meč je otvorio dubl u kojem su Srpkinje slavile sa 3:1 u setovima (11:5, 11:8, 9:11, 11:8), da bi vrlo brzo potom Borislava Perić-Ranković bila bez greške u meču sa Aleksandrom Vasiljevom – 3:0 (11:6, 11:8, 11:5).

Duel sa Švedskom na programu je od 19.30, a kako borbe za bronzu nema, sve poražene takmičarke iz polufinala automatski dobijaju bronzu, pišu sportske.net.

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More