Ristić uputio emotivnu poruku nakon osvajanje zlatne medalje: “Hvala svima, celoj Srbiji!”

Foto: Printscreen RTS.RS
204

Srpski strelac Dragan Ristić emotivno je doživeo osvajanje zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Tokiju i zahvalio se svima na podršci.

Ristić je osvojio zlatnu medalju u disciplini vazdušna puška 10 metara miks, klasa SH2, ostvarivši rezultat od 255.5 u finalu, čime je oborio paraolimpijski rekord.

“Pravo zlato. Za dolaženje do ovog cilja potrebna je velika ekipa, porodica na prvom mestu. Hvala im mnogo, hvala mom klubu, selektoru…. Veliki uspeh. Greota je da nekoga izostavim, pozdrav za mog oca kao mog prvog asistenta. Hvala porodici, supruzi, sinu, hvala svima, celoj Srbiji“, rekao je Ristić za RTS uz osmeh i suze.

Ristić, koji je i svetski rekorder u ovoj disciplini, zadovaljan je nastupom na POI.

“Kada sam video da je prvih pet metaka prošlo izvanredno, osetio sam da mogu dalje i krenuo sam hitac za hicem. Imao sam prednost čak i veću od jednog kruga. To mi je dalo samopouzdanje, ne samo da ću uspeti da osvojim medalju, već da ću stići do zlata”, rekao je Ristić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More