Horor u AUSTRIJI: Državljanku BiH bivši muž izbo šrafcigerom i ostavio u šumi!

Užasni detalji tragedije u blizini Salzburga!

Foto: pexels/kat jayne
713

Austrijski istražitelji polako sklapaju slagalicu strave pokušavajući da rasvetle zločin u kojem je ubijena 44-godišnja Bosanka u okolini Salzburga.

Tamošnji veštak sudske medicine juče je u večernjim satima tužiocu i inspektorima dostavio svoj nalaz sa obdukcije u kojem je naveo da osim više rana nanesenih metalnom šipkom na telu nesretne žene pronađene su i brojne ubodne rane, što svedoči i surovosti zločina, prenosi Srpskainfo.

Kako prenose austrijski mediji ubistvo za koji se sumnjiči 47-godišnji, bivši suprug Bosanke, koji takođe ima državljanstvo BiH.

Žena je ubijena šiljatim šrafcigerom koji je dug 27 centimetara. Šrafciger je pronađen u vozilu, gde je zatečeno telo nesretne žene. Telo je predato porodici radi obavljanja sahrane. Postupajući tužilac naredio je da se za odbeglim ubicom raspiše poternica, ali on još nije pronađen. Za njim tragaju specijalci u šumama oko Salzburga.

U potragu su uključeni i policijski psi, piše Avaz.

Inače, nestanak Bosanke prijavili su njeni roditelji nakon što im se nije javljala na mobitel. Oni su znali da je muškarac s kojim se razvela dve godine ranije nasilan te da postoji mogućnost da joj je naudio. Crne slutnje su se nažalost obistinile. Dan kasnije pronađeno je njeno telo. Iza nje je ostalo dvoje dece.

Izvor Srpska.info
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More