Stravična tragedija u Jermeniji: SRPSKI FUDBALER izvršio samoubistvo!

Užas u Jermeniji!

Foto: printscreen/tviter Arménie Football
220

Srpski fudbaler Goran Obradović (36) izvršio je samoubistvo, a tragičnu vest je objavio FK Ararat iz Jerevana u kom je defanzivac ostavio najdublji trag.

Za sada, način na koji je Goran sebi oduzeo život i motiv zašto je to uradio nisu poznati.

– Počivaj u miru – piše u objavi na Tviteru njegovog bivšeg kluba Ararata, prenosi Telegraf.

Obradović je prethodnu sezonu igrao za Taunšip Rolers iz Bocvane, a osim Ararata je u Jermeniji igrao i za Gandžasar, Alaškert i Miku.

Rođen je u decembru 1986. godine, a tokom igranja u Srbiji nastupao je za Mladi radnik iz Požarevca i BSK iz Borče. Igrao je na poziciji štopera.

Od njega su se na društvenim mrežama oprostili i fudbaler Partizana Saša Zdjelar i Mirko Poledica predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, piše “Nova.rs”.

Foto Instagram/Screenshoot

„Iskreno saučešće porodici i prijateljima. Goran je bio član sindikata fudbalera, zastupali smo ga u jednom sporu koji smo dobili ali nije naplatio ništa zato što se klub ugasio. Bio je jako fin i drag čovek. Veliki šok za sve nas. Počivaj u miru“, napisao je Poledica na društvenim mrežama.

Izvor Telegraf Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More