Nestala SRPKINJA u SALCBURGU: Kamere je snimile kako ulazi u taksi, otad je niko nije video! (FOTO)

Vlasti pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu na ovaj broj telefona!

Foto: mike-powell-tMItYMyKagc-unsplash
316

Austrijska policija traga za državljankom Srbije koja je pre nekoliko dana nestala u Salcburgu. Njen nestanak zvanično je prijavljen policiji 29. avgusta, ali se veruje da je nestala čak pet dana ranije.

Kako Telegraf.rs saznaje, od izvora upućenih u ovaj slučaj, naša državljanka je prošle sedmice otputovala vozom iz Insbruka u Salcburg, kako bi tamo rešila neke birokratske procedure u konzulatu Srbije.

Foto: privatna rhiva/telegraf

Ona se u konzulat javila 24. avgusta, a potom je, prema planu trebalo da se vrati kući u Insbruk. Kamere su je snimile kako izlazi iz zgrade našeg diplomatskog predstavništva i ulazi u taksi. Nakon toga, viđena je na železničkoj stanici u Salcburgu i potom joj se gubi svaki trag.

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More