Stefan Đoković krenuo u PRVI RAZRED i to u SRPSKU ŠKOLU, živeće u Srbiji, a sve to insistirala je Jelena!

Izabrali su školu u Srbiji, a Jelena je posebno insistirala na ovome!

Foto: instagram/jelena đoković
796

Stefan Đoković, sin Novaka i Jelene Đoković, danas je krenuo u prvi razred, i to u Srbiji.

U pitanju je jedna privatna škola, a Jelena i Novak pažljivo su birali u kakvom okruženju će boraviti njihov naslednik, piše “Blic”.

– Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili. Odluka da će Stefan ići u srpsku školu doneta je još početkom ove godine kada je mališan upisan u jednu privatnu školu, koja ima poseban način rada sa mališanima. Jelena i Novak su posvećeni tome da mu objasne kako će izgledati njegove obaveze – rekao je nedavno izvor “Blica” upućen u planove Đokovića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– To ujedno znači da će ubuduće Novak i Jelena biti stacionirani u Srbiji, na tome je najviše i insistirala Jelena jer smatra da kada počnu obaveze oko škole nije dobro za mališane da se stalno sele i putuju sa turnira na turnir kako bi pratili Novaka. Naravno, oni će i dalje biti uz tatu kada god to mogu, ali će pravila diktirati Stefanove obaveze oko škole i Tarin vrtić. Svi su uzbuđeni zbog novog koraka u odrastanju Stefana, a posebno bake i deke koje uveliko razmišljaju o školskim obavezama. Jelena je ta koja je sina već uveliko uputila u obaveze koje će imati i kako će izgledati njegov život kada prvog septembra kroči u školu, te će ona najviše sa njim i raditi. Ona u tome uživa i svakako je neko ko je pročitao dosta knjiga na temu roditeljstva i obrazovanja, pa se polasku sina u školu raduje kao da ona kreće. Ona je posvećena majka i ovo je za nju važan korak. Dugo je birala školu u koju će ići Stefan, pa joj se program u ovoj najviše dopao. Novak i Jelena ne kriju koliko im je vaspitanje i dobro obrazovanje naslednika bitno, a kako su želeli da mališani nauče našu tradiciju i istoriju, rešili su da njihov prvenac krene u školu u domovini. Odabrali su ustanovu u kojoj čas ne traje 45 minuta, roditelji su uključeni u edukaciju, a deci se razvija i kreativnost – dodao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Nastava se u pomenutoj školi odvija na srpskom jeziku, a u školi nema zvona.

– Nastava je na srpskom. Kada su birali školu bilo im je presudno da ne sputava kreativnost, da razbuktava potencijal i pruži okruženje i plan nastave koji će detetu dati priliku da bezbrižno odrasta i skupi pregršt znanja. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da u ovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji mališane uče da kritički razmišljaju i praktično primenjuju znanja. Takođe, Stefan će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan – otkrio je izvor blizak porodici Đoković za “Blic”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More