SRBIN u sred mafijaškog obračuna u Grčkoj, otišao na letovanje, doživeo ŠOK: Hitna je ranjene skupljala po pesku! (FOTO)

Foto: Youtube/printscreen
197

“Grupa mladića u crnom je počela rafalno da puca po nogama zaposlenih u lokalu, očigledno sa namerom da zaprete. Sve se odigralo veoma brzo, ispalili su nekoliko rafala i otišli u nepoznatom smeru. Policija i dvoja kola Hitne su odmah stigli”, otkrio je u šoku Srbin koji se zatekao usred ovog mafijaškog obračuna.

Sudeći prema fotografijama sa mesta zločina, ranjenih je bilo i van lokala na pesku koji su hitno hospitalizovani, prenosi “Blic”.

Srbin usred obračuna u grčkoj
Srbin usred obračuna u grčkoj

“Tri osobe su povređene, od čega jedna teže. Prema saznanjima koje imam, nije životno ugrožena. Svi ranjeni su iz lokala, nije povređen niko od turista”, kaže on.

Prve informacije o ovoj pucnjavi objavila je Fejsbuk grupa “Grčka uživo”

– Jedan naš član se našao na plaži u okolini Nea Peramosa gde se u jednom od barova upravo odigrao obračun mafije (rafalnom paljbom). Troje ljudi je povređeno, niko nije nastradao. U slučaju da čujete ovu vest, a da je neko vaš tamo da znate da su svi turisti bezbedni, povređeni su iz bara. Ovaj član je bajker, te je sam bio na plaži – napisali su.

Incident se dogodio u baru na plaži, a policija je pokrenula potragu i postavila blokadu kako bi locirala počinioce, prenosi kavalapost.gr.

Lokalni mediji prenose da su povređeni kolima hitne pomoći EKAB -a prevezeni u bolnicu u Kavali.


Prema najnovijim informacijama, jedan od trojice povređenih je u kritičnom stanju, a uzrok obračuna zasad nije poznat.

Prema informacijama Centra TV, 4 vozila hitne pomoći Nacionalnog centra za hitne slučajeve i jake policijske snage su u veoma kratkom roku bile na licu mesta.

Izvor BTelegrfalic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More