Ovo je Slavica koju je bivši muž UBIO ŠRAFCIGEROM! Policija u Salcburgu otkriva zločin, a dvoje dece ostalo bez majke (FOTO)

Foto: Facebook/ printscreeen
2,138

Austrijski istražitelji polako sklapaju slagalicu strave pokušavajući da rasvetle zločin u kojem je ubijena 44-godišnja žena u okolini Salcburga.

Mediji navode da se radi o Slavici Strajinović, a za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom koji je poreklom iz Brčkog policija još traga.

Horor u AUSTRIJI: Državljanku BiH bivši muž izbo šrafcigerom i ostavio u šumi!

On je prema rezultatima obdukcije nesrećnu ženu tukao železnom šipkom i zadao joj je više ubodnih rana po telu šrafcigerom. Zadobila je strahovite povrede glave i grudnog koša, usled čega je preminula. Policija sumnja da je motiv za ubistvo prodaja zajedničkog stana.

Par se razveo pre dve godine, a razlog za to je porodično nasilje koje je Slavica godinama trpela. S bivšim suprugom imala je dvoje dece.


Austrijski specijalci tragaju za ubicom u šumi u okolini Salcburga. Ranije je pronađen njegov BMW, a unutra je bilo tragova krvi.

– Ovo je ubica moje sestre, a ovo je moja sestra. Oduzeo mi je. Ako ga neko vidi u Austriji ili negde, molim vas da me obavestite – objavio je brat ubijene na Fejsbuk.

 

Izvor Avaz.ba
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More