Pronađena SRPSKA DRŽAVLJANKA koja je nestala u Salcburgu!

Policija je našla u drugoj državi, evo i kako!

Foto: jonathan-kemper-FyVlLhWeIUA-unsplash
3,824

Srpska državljanka čiji je nestanak prijavljen u nedelju 29. avgusta, pronađena je sinoć u bolnici u Nemačkoj.

Državljanka Republike Srbije stara 79 godina, koja je živela u Insbruku, nestala je u nedelju u Salcburgu. Želela je da otputuje, ali joj se od tada gubi svaki trag, prenosi “Telegraf”.

Njen nestanak je prijavljen u nedelju oko dva sata popodne. Prema prvim izveštajima policije, starica je poslednji put viđena u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Salcburgu 24. avgusta, gde je zaposlenom rekla da želi da ode taksijem do Beča ili Insbruka.

Foto: privatna rhiva/telegraf

Žena je tada navodno taksijem otišla do glavne železničke stanice u Salcburgu i tada joj se gubi svaki trag. Policija je ranije saopštila da nema naznaka da je žena otputovala u Insbruk, Beč ili u Srbiju i da se plaše najgoreg scenarija.

Međutim, ona je, prema prvim informacijama, pronađena u bolnici u Nemačkoj. Njoj je naglo pozlilo u vozu, pa je hitno prevezena u bolnicu u Nemačkoj. Ona je sada u dobrom stanju i očekuje se da će danas biti puštena na kućno lečenje.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More