Povodom posete Sebastijana Kurca austrijska zastava širom Beograda

Foto: Tanjug/AP Photo/Markus Sćreiber
2,172

Povodom predstojeće zvanične posete austrijskog kancelara Sebastijana Kurca Srbiji, Grad Beograd će u znak dobrodošlice osvetliti nekoliko javnih zdanja bojama austrijske zastave, dok će se u užem centru prestonice, na pojedinim pristupnim saobraćajnicama, stubovima javnog osvetljenja i u reonu Palate ””Srbija”” vijoriti austrijska i srpska zastava.

Kako je saopšteno iz JKP”Javnog osvetljenja” Beograd, povodom posete Sebastjana Kurca, Grad će iskazati srdačnu dobrodošlicu kolorizovanjem Palate Albanija, Brankovog i Mosta na Adi bojama austrijske zastave u noći između 4. i 5. septembra.

Kako se dodaje u saopštenju, sa stubova javnog osvetljenja u užem centru Grada, pristupnim saobraćajnicama aerodromu Nikola Tesla i u reonu Palate Srbija vijoriti zastave Republike Austrije i Republike Srbije.

Predmetne radove izvode ekipe JKP“Javnog osvetljenja“Beograd.

U saopštenju se dodaje da je razvojem infrastrukturnih multilateralnih mreža, Grad Beograd u mogućnosti da unapredi komunikaciju i uz pomoć digitalnih tehnologija se oglasi na specifičan način.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More