Procureli NOVI DETALJI PLANA za sahranu britanske kraljice: Postojaće i VIP ulaznice za posetu njenom SANDUKU!

Cela OPERACIJA nosi ovo IME!

Foto: Tanjug (AP Photo/Scott Heppell, FILE)
163

Britanska kraljica Elizabeta II ima 95 godina, te se njena smrt planira pod kodnim nazivom Operacija londonski most. Sahrana će navodno biti održana 10 dana nakon njene smrti.

Na dan kraljičine smrti poslodavcima će biti rečeno da sami odluče hoće li dati radnicima slobodan dan ili ne.

Takođe, tada će sve vladine i kraljevske internet stranice i profili na društvenim mrežama biti promenjeni tako da prikazuju crni transparent, a vladini službenici neće smeti da budu aktivni na društvenim mrežama, osim ako im to zbog opravdanog razloga nije odobreno.

Danima nakon sahrane, navodno će mrtvački sanduk kraljice Elizabete II u povorci da se prenese iz Bakingemske palate u Vestminstersku palatu, gde će biti otvoren za posetioce tri dana po 23 sata na dan.

VIP ličnosti koje žele da pogledaju sanduk navodno će dobiti karte, na kojima će biti označeno vreme poseta.

Međutim, prema Politicu koji je prvi objavio dokumente, vlada je izrazila zabrinutost hoće li država moći da se nosi s takvim događajem.

Razna odeljenja pokrenula su pitanja o sposobnosti zemlje da se nosi s priilvom stranih turista, prenatrpanosti glavnog grada i mogućnošću terorističkih napada.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More