Nole prokomentarisao JELENINU MAJICU i oduševio je: Znam da joj se ne dopada uvek, ali.. (FOTO, VIDEO)

"Trčim sa svojim VUKOM", pitali Novaka o Jeleninoj majici, on odgovorom oduševio ženu!

Foto: Tanjug (AP Photo/John Minchillo)
564

Prvi reket sveta Novak Đoković savladao je Keija Nišikorija na US Openu, a pažnju je privukla i majica njegove supruge.

Jelena Đoković je bodrila Novaka sa tribina stadiona „Artur Eš“ tokom troipočasovnog maratona u kom je najbolji igrač planete slavio sa 6:7 (4), 6:3, 6:3 i 6:2, piše “Nova.rs”.

“Trčim sa svojim vukom”: Jelena Đoković objavila poruku, a svi gledaju u majicu koju nosi (FOTO)

Novak kaže da nije igrao dobro u prvom i delu drugog seta, ali da je onda vratio kontrolu i zaigrao.

Takoreći, pronašao je „unutrašnjeg vuka“, životinju koja se našla i na Jeleninoj majici sa natpisom „Trčim sa svojim vukom“ i Novakovim likom.

„Na majici piše nešto sa vukom. To je natpis, ona trči sa vukom. Ponekad može biti stresno kad trčite sa vukom, živite na granici, znam da joj se ne dopada uvek, ali volim je, ona mi je velika podrška“, objasnio je Đoković posle meča sa Nišikorijem.

On je ranije, tokom Vimbldona objasnio detaljnije šta mu znači spomenuta životinja.

„Razmišljam o vukovima kao mojim duhovnim prirodnim vodičima. Stvarno tako mislim jer sam ih video kao dete, dok sam lutao šumama planine na kojoj sam odrastao. Taj susret sa vukovima me je preplašio, ali istovremeno i više povezao sa njima. Ima neka veza, osećam je, nosim sa sobom i pomaže mi da nađem energiju kad mi treba. Ta dinamična energija se povremeno pretvori u urlik ili izliv ljutnje, ali uglavnom je korisna“, objasnio je Đoković posle meča sa Denisom Kudlom u Londonu.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More