Pucnjave u SAD: Na Floridi ubijena majka sa bebom u naručju, u Džordžiji napadač otvorio vatru na masu ljudi! (VIDEO)

Žrtve stravičnih pucnjava u SAD: Na Floridi i u Džordžiji ima poginulih i ranjenih!

Foto: youtube/printscreen
415

Četiri osobe su ubijene rano jutros, uključujući majku sa bebom u naručju, u pucnjavi na Floridi, a osumnjičeni napadač bio je toliko agresivan da je pokušao da izvuče pištolj od policije u bolnici, nakon što je uhapšen, saopšteno je iz lokalne policije.

Šerif okruga Polk Gradi DŽad rekao je da je neidentifikovani osumnjičeni imao na sebi pancir kada je pronađen ispred kuće u Lejklendu, preneo je AP.

Nakon ramene vatre sa policijom kada je ispaljeno na desetine, ako ne i stotina metaka, rekao je DŽad, vlasti su ušle u kuću i pronašle 11-godišnju devojčicu sa više prostrelnih rana, tri preminule osobe, uključujući majku koja je još uvek držala svoje dete.

Ubijena je i žena u susednoj kući.

Kada se osumnjičeni oporavi od povreda biće prebačen u zatvor i očekuje ga podizanje optužnice, navodi AP.

U pucnjavi u Džordžiji ranjeno sedam osoba

Sedam osoba je ranjeno danas u američkoj saveznoj državi Džordžija kada je muškarac otvorio vatru na masu ljudi, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila u centru Atine u ranim jutarnjim satima posle izbijanja velike tuče, saopštila je policija okruga Atina-Klark, preneo je AP.

Povrede svo sedmoro ljudi nisu opasne po život, rekao je policijski poručnik Šaun Barnet.

Policija traga za 21-godišnjim muškarcem koji je osumnjičen za napad.

Opisan je kao naoružan i opasan, i policija traži pomoć građana u potrazi za njim.

Za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja ponuđena je nagrada do 1.000 dolara, izvestio je list “Atina bener herald”.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More