Nada i Borislava sa medaljom stigle iz Tokija: “Očekivali smo da bude sjajnija, ali medalja je medalja i svaka ima svoj značaj”

FOTO: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bs
114

Nadamo se da smo opravdali barem deo očekivanja, izjavile su Borislava Perić Ranković i Nada Matić, bronzane stonoteniserke sa Paraolimpijskih igara u Tokiju.

“Nadali smo se barem jednoj medalji. Imali smo četiri četvrtfinala, koja nismo uspeli da prebacimo u medalje, za tim ostaje žal. Drago mi je što smo uspeli da opravdamo barem deo očekivanja kako stručnog tima, tako i ljudi koji su bili uz nas. Žao mi je što nije bilo sjajnije, ali je teško doći i do ovog”, rekla je Perić Ranković novinarima po dolasku u Beograd.

Nada Matić kaže da su se očekivale malo sjajnije odličje, ali da svaka medalja ima značaj.

“S obzirom na to da smo izgubili četvrfinala, trebalo je podići glavu i odigrati ekipni deo. Nas dve smo sa trenerom uspele da to odradimo i došli smo do medalje. Očekivali smo da bude sjajnija, ali medalja je medalja i svaka ima svoj značaj”, rekla je Matić.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More