Hoće li se TRAMP kandidovati 2024?! Melanijini prijatelji otkrili da li je bivša PRVA DAMA SAD zainteresovana da povrati TITULU!

Evo šta o Trampovoj kandidaturi misli Melanija!

Foto: Tanjug (AP Photo/Evan Vucci, File)
231

Bivša prva dama SAD Melanija Trump nije zainteresovana da povrati titulu, rekli su izvori za CNN, uprkos tome što njen suprug najavljuje novu Trumpove kampanje.

“Za razliku od 2016. godine, Melanija Tramp nema nameru da se zaista pridruži kampanji”, rekla je u nedelju Kejt Benet sa CNN -a. “Razgovarala sam sa ljudima koji su rekli da nije čak ni zainteresovana da ponovo bude u Beloj kući, jer će ponovo proći kao prva dama.”

Nekoliko prijatelja Melanije Tramp izjavilo je da nema interesa za povratak u Belu kuću, a kamoli da pomaže ako njen muž odluči da se kandiduje.

Bivši predsednik Donald Tramp nije objavio kandidaturu za 2024. godinu, ali je ostavio tu mogućnost, rekavši da će njegove pristalice biti “veoma zadovoljne” njegovom odlukom.

Raniji izveštaji su govorili da je Melanija Tramp “srećna i opuštena” od izlaska iz Bele kuće ranije ove godine. Uglavnom je ostala van radara javnosti, za razliku od nekih svojih prethodnika, i imala je nekoliko javnih nastupa.

“Sada se povukla nazad u Mar-a-Lago, budući da je mama”, rekla je BeneTRAMP t. “Znamo da je ona izuzetno privatna osoba i da to što je u javnosti nije nužno nešto što je htela da uradi.”

S druge strane, Donald Tramp je nastavio prikupljati sredstva i održavati skupove uprkos tome što još nije najavio kandidaturu za 2024. godinu.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More