BOJSI JEDVA ČEKA DA PONOVO DOĐE U BEOGRAD: Otkrio sam da imamo puno toga ZAJEDNIČKO, razmišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji

Foto: wolf-entertainment.com
254

Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke, nedavno je podneo zahtev za srpsko državljanstvo. U razgovoru za TV Prva, Čališ kaže da provodi vreme u želji da se vrati u Srbiju i sazna više.

„Otkrio sam da imamo puno toga zajedničkog, jednostavno se smejemo istim stvarima, to je bilo veliko otkriće. Gledanje Mućki je jedina stvar koja mi je stavljala osmeh na lice, rekao je neko. Razmišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji, i nastaviti posle toga normalan život“, kaže glumac.

„Gradonačelnik mi je predložio da uzmem državljanstvo Srbije i time se osećam bliže narodu. Nadam se da ćemo se uskoro videti“, poručio je on.

Bojsi postaje SRBIN! Glumac podneo zahtev za državljanstvo, otkrivena tajna njegovih tablica na kojima piše SRBIA (FOTO)

„Bojsi je mnogo promovisao Srbiju, ja sam mu predložio da uzme naše državljanstvo. Mućke su vrlo popularne u Srbiji, narod je doživljava kao svoju. Imamo sličan humor“, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vest o tome da će Čalis dobiti državljanstvo Srbije prvobitno je na Fejsbuku objavio upravo Vesić.

„Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala“, napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fotografija je nastala, kako je naveo, prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu.

„Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan“, dodao je Vesić.

Napisao je i da je premijerka Ana Brnabić podržala ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Vesić je posebno zahvalio našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću, koji je, kako kaže, najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

„Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi, kao što je Džon Čalis, žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beogradanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film „Bojsi u Beogradu“. Bojsi dobrodošao kući“, napisao je Vesić.

Londonski Miror piše o Bojsijevoj ljubavi prema Srbiji: Dočekan je kao HEROJ!

ODLAŽE TURNEJU ZBOG BOLESTI

Legendarni Bojsi odložio je turneju, jer navodno ima rak.

Počasni Srbin koji obožava našu zemlju i to ne krije je trebalo da krene na turneju ovog meseca pa do novembra gde bi držao govore i pričao, ali mu je rečeno da prestane posle samo jednog nastupa, piše britanski The Sun.

Promoteri turneje su izdali saopštenje vezano ovaj slučaj.

– Zbog lošeg zdravlja, Džonova turneja je otkazana i to stupa na snagu odmah, bez odlaganja –

Navodno, glumac se “tajno bori protiv raka”. Navodno su rekli Džonu koji je igrao čuvenog Bojsija sa ser Dejvid Džejsonom 22 godine u seriji Mućke, da ne može na turneju tek pre nekoliko dana.

Sve to je došlo posle Džonovih izjava o smrti tokom karantina. On je otkrio u razgovoru povodom promocije dokumentrca “Bojsi u Beogradu” da želi da mu epitaf na grobu bude parafraza “We’re having it” po frazi čuvene mančesterske grupe Oasis koja je žarila i plalila devedesetih, ali i da bi voleo da piše na spomeniku: “I had that adventure” (Imao sam tu avanturu). Posle Kovida je rešio da porazmisli o sopstvenom životu i smrtnosti.

U istom razgovoru je pomenuo i našu zemlju, kao i snimanje dokumentarca o slavi serije Mućke u Srbiji.

– Drago mi je da sam otišao tamo i snimio to. U svojoj profesiji sam uvek radio takve stvari i uvek nalazio avanture i nove stvari koje bih radio… –

Na Tviter nalogu poznatog glumca još uvek nema nikakvih vesti na ovu temu.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More