Užas u NEMAČKOJ: Mladen ubijen i ostavljen na klupi u PARKU, majka ubijenog OČAJNA!

Pre pet godina se preselio u NEMAČKU, još se traga za UBICOM, policija objavila fotografije muškarca koji možda nešto zna o tome!

Foto: markus-spiske-WOPu8kmmEnA-unsplash
233

Mladen Kranjčec (31) iz Ivanić Grada pre pet godina preselio se u Nemačku. Ubijen je prošlog meseca, a nemačka policija objavila je fotografije muškarca za koga veruju da možda nešto zna o tome.

Policija je njegovo telo pronašla na klupici, a zaključak patologa je da je smrt bila nasilna, prenosi “Telegraf”.

Najnovije informacije u vezi sa slučajem su da policija traži mlađeg muškarca za koga veruju da možda nešto zna o tome kako je Mladen izgubio život.

– Hitno tražimo osobu koja možda zna nešto o ubistvom 24. avgusta 2021. u Pforchajmu, Cimlerštrase, kod Enzufera. Uspeli smo da dođemo do njegovih fotografija, a javnost molimo za pomoć u njegovoj identifikaciji – navode iz policije.

Foto: fahndung. polizei-bw.de/muškarac za kim traga NEMAČKA POLICIJA

Pretpostavljaju da se radi o hrvatskom državljaninu u dobi od 20 do 30 godina koji je na dan zločina bio u Pforchajmu.

Ubijen granom u parku?

– Kad je telefon zazvonio, osetila sam neku nelagodnost. Muškarac sa druge strane, za koga se kasnije ispostavilo da je prevodilac sa nemačkog jezika, za policiju, pitao me je da li imam rodbine u Nemačkoj. Rekla sam da imam sina. Zatim me je pitao kako se sin zove, a kad sam rekla Mladen i da će mu rođendan biti 6. oktobra, kada puni 32 godine – rekla je tada već uzrujana i zbunjena majka.

Čovek ju je posle toga pitao da li ima još jednog sina koji se zove Goran i žena je potvrdila, prenosi Jutarnji.

Foto: fahndung. polizei-bw.de/muškarac za kim traga NEMAČKA POLICIJA

– Nastao je muk, posle čega je taj čovek rekao “gospođo, vaš sin Mladen je ubijen”. Ispao mi je telefon iz ruke, izletela sam u dvorište, rastrčala se, nisam znala gde da udarim glavom od užasa – rekla je Mladenova majka, Ankica, prenosi Jutarnji.

Slomljena majka je nakon toga saznala da je njen sin navodno upao u loše društvo. Ona kaže i da je tamo našao devojku i da joj je sin rekao da su se verili, ali da nju nikad nije videla.

Sina je poslednji put videla prie pet godina, kad je i otišao iz države. Lokalni mediji krajem avgusta pisali su da je mladić navodno ubijen granom.

Ukoliko prepoznajete mladića sa slike, javite se policiji.

Izvor Jutarnji
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More