Jelena Bin Drai objavila selfi bez TRUNKE ŠMINKE: Nijedna devojka sa NASLOVNE STRANE ne izgleda kao sa NASLOVNE! (FOTO)

Jedna od najbogatijih i najlepših SRPKINJA objavila fotografiju koje su postale prava senzacija na društvenim mrežama!

Foto: instagram jelena bin drai
287

Jelena bin Drai živi san mnogih žena, međutim da nije mnogo daleko od realnosti, pokazala je nedavno objavom svojih fotografija bez šminke koje su postale prava senzacija na društvenim mrežama.

Jelena je bivša manekenka i misica, živi u Dubajiu sa suprugom s kojim ima četvoro dece. Ona je uspešna poslovna žena, koja obožava da ističe svoju prirodnu lepotu, te zato često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu bez šminke, piše “Blic Žena”.

Ne voli fotošop i smatra da kada žene nešto mogu, to ne znači uvek da i treba to da urade.

“Kad edukujete sebe, edukujete i svoju decu. Nijedna devojčica sa naslovne strane ne izgleda kao devojčica sa naslovne strane”, napisala je Jelena uz kolaž dve fotografije – na jednoj pozira bez trunke šminke, a na drugoj je u potpunosti našminkana i obrađena u Fotošopu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Ona, takođe, ne podržava estetsku hirurgiju i tvrdi da voli bore koje ima i da želi dostojanstveno da ostari.

Podsetimo se da se 1997. godine našla među deset finalistkinja na takmičenju za Elite Model Look. Godinu dana kasnije je proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta.

Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru, a iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana, dok je pre dvadeset godina otišla u Dubai kao jedan od prvih supermodela u regionu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Svog muža, arapskog biznismena Saida Bin Drai je upoznala 2003. godine, a posle pet godina su se venčali.

Par ima četvoro dece ćerku Asju, sinove Hilala i Hamdana, a u julu ove godine Jelena je rodila i sina Rašida.

Jelena je ispričala da joj tipičan dan izgleda tako što, kad ustane, odveze decu u školu i obdanište, odradi po jedan sat poslovnih obaveza u svakoj firmi koju poseduje: obdaništu, salonu lepote, medicinskoj klinici, salonu koji nosi ime po njoj i baru. Kaže i da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna bebisiterka i da, otkad ima nju, uspela je da povrati normalan ritam života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Iako se bogatstvo njenog muža procenjuje na dve milijarde dolara, Jelena je ipak prizemna i skromna, uživa u svom okruženju, ali takođe ne propušta priliku da sa porodicom obiđe i svoje rodno mesto Žabalj.

Podsetimo se da je jednom prilikom postavila na svoj Instagram profil fotografiju sa Lastinim autobusom, na kojoj piše “Ti zakasniš, on porani. Ti poraniš, on zakasni”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Tada je rekla kako joj nedostaje detinjstvo i šarage.

Očigledno je da naša lepotica ima srećne uspomene na rodni Žabalj i poslednje redove sedišta u autobusu ili kako se kod nas često zovu šarage.

Ostvarila se kao supruga, majka, ali i kao poslovna žena. Vlasnica je lanca kozmetičkih salona “Vanila i čokolada”, ali nije odustala ni od mode. Dizajnira elegantnu žensku garderobu koju je izlagala i na revijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More