Mika Aleksić se oglasio iz KUĆNOG PRITVORA: Samo da vas ZAMOLIM NEŠTO!

Foto: youtube/printscreen
298

Reditelj Miroslav Mika Aleksić, koji je juče posle osam meseci izašao iz Centralnog zatvora, pošto mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, progovorio je za Kurir!

Aleksić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu za četiri silovanja i pet polnih uznemiravanja svojih učenica iz škole glume “Stvar srca” prvi put je dao izjavu za medije otkako je osumnjičen za teška krivična dela, piše “Kurir”.

– Dobro sam, mentalno zdravlje mi nikada nije bilo problem. Ajte samo da vas zamolim nešto. Ja vam se zahvaljujem, ali ne želim uopšte da učestvujem u ovome, ni u kom smislu, ni u dobronamernom, ni u zlonamernom, niti u bilo kojem razgovoru – rekao je Aleksić za Kurir.

Inače, Aleksić je noć proveo u svom stanu, a sa novinarom Kurira razgovarao je mirnim tonom pošto se javio na interfon svog stana u centru Beograda.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Aleksića za četiri krivična dela silovanja i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.

Početak suđenja zakazan je za 1. oktobar.

Miroslav Aleksić sumnjiči se da je seksualno zlostavljao nekoliko polaznica škole glume, čiji je vlasnik, a među žrtvama su poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More