Britni Spirs ponovo ŠOKIRA! Dobila je svoju slobodu, ali da li je to bila PAMETNA ODLUKA! (FOTO)

Objave popularne pevačice odjeknule u MEDIJIMA: Da li je ona MENTALNO ZDRAVA?!

Foto: Printscreen/ instagram/ britneyspears
459

Pre skoro tri nedelje Britni Spirs je dobila svoju slobodu! Njen otac Džejmi Spirs (69) pristao je da odstupi od starateljstva nad ćerkom. Starateljstvo je određeno nakon što je Džejmi zatražio od suda da ga ovlasti da nadzire život svoje ćerke 2008. godine, nakon njenog nervnog sloma.

Od 2008. godine pa do danas Britni je bila pod punim nadzorom svog oca koji je punopravno raspolagao njenom imovinom, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Mediji su pričali kako Britni nema pravo da vozi, da izlazi na mesta na koja želi, da nema pravo da rađa decu, ali i da dobija samo džeparac od ukupnog novca koji zaradi.

Britni je govorila kako je to starateljstvo zlostavljanje te da želi svoj život nazad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sada je Britni slobodna žena! Ali kako ona slavi svoju slobodu: pa golim fotografijama i snimcima na društvenim mrežama.

Naime, pevačica je prvo pokazala gole grudi kako bi svoje pratioce uverila kako su njene grudi prirodne, a zatim je to uradila sa zadnjicom.

“Evo i videa da možete da vidite kako je ovo moja guza prava, bez filtera i fotošopa, sve je stvarno. Psst, snimam se sa selfie štapom i uvek ću tako raditi. Stoji uspravno, ne odgovara i ekstremno je pouzdan”, poručila je Britni.

Ove njene objave odjeknule su u medijima. Svi se sada pitaju da li je zaista pametno dopustiti Britni da radi šta želi?! Da li je dovoljno mentalno zdrava za to? Šta se to sada dešava sa njom?!

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More