NEVAKCINISANIM PUTNICIMA iz SAD zabranjen ulazak u ovu državu EVROPSKE UNIJE!

Ova zemlja uklonila je SAD sa liste "sigurnih zemalja"!

Foto: chuttersnap-41--YdnYxh0-unsplash
420

Francuska, inače najznačajnija destinacija za američke turiste, uklonila je Sjedinjene Države sa liste “sigurnih zemalja” i tako onemogućila ulazak nevakcinisanim građanima SAD.

Uredba francuske vlade izdata u četvrtak pomerila je Sjedinjene Države i Izrael sa „zelene“ liste zemlje, na „narandžastu“, čime su zabranjena nebitna putovanja u Francusku nevakcinisanim posetiocima.

Prema francuskim pravilima, nevakcinisanim putnicima iz bilo koje zemlje i dalje će biti dozvoljen ulazak pod uslovom da imaju bitan razlog za putovanje. Međutim, pre putovanja će im biti potreban negativan test na koronavirus i moraju u karantin sedam dana po dolasku.

Potez Francuske usledio je zbog ograničenja nametnutih američkim putnicima iz nekoliko drugih evropskih destinacija. Ranije ove nedelje, Španija je promenila svoju politiku ulaska za putnike iz SAD, zahtevajući od njih da imaju sertifikat koji dokazuje potpunu vakcinaciju.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More