“Sada kada ulazimo u jesen i zimu, premijer će izneti planove za upravljanje pandemijom u narednih nekoliko meseci”

Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein
167

Premijer Velike Britanije Boris Džonson predstaviće ove nedelje planove za upravljanje pandemijom korona virusa tokom narednih meseci, izjavio je danas ministar zdravlja Sadžid Džavid, sugerišući da bi vlada mogla da ukloni neke mere ograničenja oslanjajući se na vakcinaciju.

“Sada kada ulazimo u jesen i zimu, premijer će ove nedelje izneti naše planove za upravljanje pandemijom korona virusa u narednih nekoliko meseci i time ćemo jasno staviti do znanja da naš program vakcinacije funkcioniše”, rekao je ministar DŽavid za Skaj Njuz, prenosi Rojters.

Ministar je kazao da će i dalje ostati oprezni, kao i da određene mere moraju da ostanu na snazi, ali i da određenih mera jedva čeka da se “otarasi”.

“Naravno da i dalje želimo da budemo vrlo oprezni, a postoje i neke mere koje moraju da ostanu na snazi, ali, na primer, kada je reč o putovanjima, PCR test koji je potreban po povratku u Veliku Britaniju iz određenih zemalja, pokušaću da ga se rešim što pre mogu.”

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More