NAJZGODNIJI HIRURG NA SVETU JE SRBIN: Za Vasilijem žene lude, a on ima veoma jednostavan odgovor (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/Dr Vujovic
393

Ako niste znali, njegovo ime je Vasilije Vujović i rođen je i živi u Beogradu.

Ovaj 32-godišnjak se specijalizovao za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, na društvenim mrežama često objavljuje slike svojih “radova”, ali to nije razlog što ima bezmalo 200 hiljada pratilaca. Žene žele da budu s njim, muškarci da izgledaju kao on.

Kada pogledate njegov Instagram profil, biće vam jasno zašto. Među operisanim nosevima, usnama i zadnjicama, naići ćete na pregršt doktorovih fotografija iz teretane, sa planinarenja, selfija, a teško je odlučiti na kojoj izgleda bolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

Kako je Vasilije svojevremeno otkrio, zbog fizičkog izgleda je često imao probleme.

“Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima”, rekao je ovaj momak koji je, na veliku žalost pripadnica nežnijeg pola oženjen i ima sina.

Iako se bavi estetskom hirurgijom i od njegovih ruku zavisi lepota drugih, rođeni Beograđanin kaže da mu fizički izgled nije presudan kod suprotnog pola.

“Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni”, objasnio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

Doktor smatra da je estetska hirurgija mnogo više od silikona i ulepšavanja ljudi, iako mu žene često pokazuju grudi baš zbog toga.

“Platična hirurgija je široko područje, to je pre svega rekonstruktivna hirurgija koja se radi kad ljudi imaju određene anomalije, nedostaje im deo tela, imaju velike opekotine ili rak kože”, kaže doktor koji je svojevremeno otkrio da je oduvek znao da će se baviti ovom profesijom.

Od teksta o njemu koji je osvanuo u jednom od najpoznatijih svetskih tabloida – “Daily Mail”, interesovanje žena ne samo iz Srbije već i sveta, ne jenjava.

Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama. Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju “funkciju” pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini.

“Najlepši doktor na svetu”, “Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj”, “Topiš mi srce”, “Tako si zgodan”, samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.

Izvor Stil Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More