BILBORDI I NEMAČKE ZASTAVE U ČAST ANGELI MERKEL! Vučić na aerodromu: Imam tremu (FOTO)

FOTO: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC
74

Poslednje pripreme pred dolazak Angele Merkel – pripadnici Vojske Srbije postavljaju crveni tepih ispred Palate Srbija gde će biti organizovan svečani doček nemačke kancelarke.

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Na stubovima javne rasvete  duž celog Brankovog mosta i Bulevara Mihajla Pupina postavljene su srpske i nemačke zastavice.

Takođe, u Bulevaru Mihajla Pupina na nekoliko bilborda je na nemačkom jeziku ispisano : Srdačna dobrodošlica kancelarki Merkel.

FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Saobraćaj za sada nije zaustavljen, a policijske snage pristižu na prostor kod palate Srbija, gde će obaviti poslednje bezbednosne provere pred dolazak Merkelove.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće nemačku kancelarku Angelu Merkel na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a kako sam priznaje, uz veliku tremu.

On je na svom instagram profilu objavio video snimak u kojem je rekao da se nalazi u aerodromskom salonu, pola sata pred dolaska kancelarke.

“Kao i svaki put kada imam tremu došao sam mnogo ranije. Šetam između piste i salona. Mislim da sam 500 puta ponovio za svaku nemačku fabriku u Srbiji koliko ima zaposlenih, kolike su nemačke investicije i kolika je trgovinska razmena. Sve detalje Briselskog i ostalih sporazuma, a i dalje imam tremuu i strah da nešto ne zabrljam”, kazao je on.

Vučić je kazao da se trudio da nauči nemački i da će se kancelarki obratiti na nemačkom, pošto joj je obećao da će naučiti nemački.

“Nisam uspeo. I dalje se mučim. Ponešto sam savladao, ali nastaviću sa tim”, dodao je on.

Istakao je da je poseta kancelarke Merkel velika stvar za Srbiju i sve njene građane.

“Valjda ćemo dobro da izguramo. Obećavam, boriću se za Srbiju”, zaključio je on.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More