Srpski “PINK PANTERI” osuđeni u AUSTRIJI: Izvinili se za svoja dela, ali to nije smanjilo KAZNU!

SRBI pokrali NAKIT vredan MILIONE EVRA, pljačkali po celoj AUSTRIJI!

Foto: claudio-schwarz-9tngfpa9GnI-unsplash
394

Članovi kriminalne grupe “Pink Panter”, dvojica Srba, koji se terete za 11 pljački nakita u Beču, Lincu, Insbruku, Amstetenu, osuđeni su danas pred sudom u Insbruku na višegodišnje kazne.

Jedan od navedene dvojice se tereti za 11 pljački nakita u Insbruku, Beču, Lincu, Amstetenu, a osuđen je na devet godina zatvora, dok je njegov saučesnik dobio 4,5 godine, piše timenews., prenosi “Blic”.

Drugookrivljeni (35) je optužen da je sa prvookrivljenim (37) opljačkao 2016. godine radnju sa satovima u Insbruku, kao i da je prodavcu pretio “air-soft” pištoljem.

Obojica su priznali krivicu i izvinili se Austriji za svoja dela. Mlađi, odnosno, drugookrivljeni se tereti i za krađu automobila, a njegov advokat je pokušao da ga odbrani tako što je rekao da je ovaj nosio sekiru sa sobom kojom je razbijao stakla sa nakitom, a ne da je nosio da bi nekog povredio.

Takođe je naveo da je izazvao štetu od 600.000 evra, a sud je naveo da je šteta veća od dva miliona evra. Inače, ova kazna im se dodaje na već postojeću, što znači da će straiji iza rešetaka biti 12 godina, a ovaj drugi 8 godina i mesec dana.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More