“Nikad to više neću uraditi”, srpski pokajnik “Pink Panter” pred AUSTRIJSKIM SUDOM se kajao i izvinjavao!

Ukrao nakit vredan 2 MILIONA EVRA, evo koliko mu sleduje iza rešetaka!

Foto: Unsplash
74

Dvojica srpskih “Pink pantera”, starosti 37 i 35 godina, osuđena su juče u Austriji na devet i četiri i po godine robije zbog pljački više zlatara iz kojih su ukrali nakit vredan dva miliona evra.

Stariji “panter” će u zatvoru provesti ukupno 12 godina, a njegov mlađi ‘kolega’ osam, jer su oni osuđeni i prošle godine zbog drugih pljački u Švajcarskoj, prenosi “Informer”.

Kako su preneli austrijski portali, prvooptuženi, 37-godišnji državljanin Srbije teretio se za ukupno 11 pljački nakita u Inzbruku, Beču, Lincu i Amstetenu u periodu od 2011. do 2017. godine. Mlađi pljačkaš se teretio da je zajedno sa “kolegom” 2016. opljačkao radnju sa satovima u Inzbruku, a tom prilikom je prodavcu pretio vazdušnim pištoljem. Obojica Srba su priznala krivicu na suđenju iako su ranije tokom istrage negirala sve što im se stavljalo na teret.

Srpski “PINK PANTERI” osuđeni u AUSTRIJI: Izvinili se za svoja dela, ali to nije smanjilo KAZNU!

– Izvinjavam se Austriji za svoja zlodela i kajem se zbog svega što sam učinio. Nikad to više neću uraditi – rekao je na suđenju stariji “pink panter”.

Advokat mlađeg kradljivca je u završnoj reči istakao da je njegov klijent prilikom pljačke koristio lažni pištolj i da je pričinio štetu od 600.000 evra. Advokat je, obrazlažući to što je njegov klijent u nekim pljačkama koristio sekiru, istakao da ovaj nije imao nameru da povredi nekog, već su sekire korišćene isključivo za razbijanje staklenih vitrina.

Izvor Informer
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More