Kad se začuje SRPSKA PESMA O KOSOVU usred BEČA: Bravo MOMCI, kakvu decu imamo, da se srce napuni LjUBAVLJU i PONOSOM! (VIDEO)

SRPSKA PESMA u centru BEČA: Momci ODUŠEVILI!

Foto: printscreen/Fejsbuk Sremska Mitrovica - Srem - Ozon Media News
148

“Bravo momci”, “Živi i zdravi bili, ovo je da se srce napuni ljubavlju i ponosom, kakvu decu imamo”, “Sreća i ljubav da Vas prati! Izvedba pesme vrhunska, profesionalna i baš dira dušu”, na portalu “Sremska Mitrovica – Srem – Ozon Media News”, osvanuo je snimak koji je mnoge Srbe u Beču i u celoj Austriju dirnuo pravo u srce i podsetio na svoju zemlju i sveto Kosovo.

Naime, četiri mladića, u centru austrijske prestonice otpevali su pesmu o Kosovu: “U njima je pesma svetih grobova, a u pesmi srpska suza KOSOVA…, Oj Kosovo ravno i Metodijo, zemljo mila bićeš moja doveka, ti si moje srce, moja KOLEVKA…”, odzvanjalo je bečkim ulicama, dok su znatiželjni prolaznici sa oduševljenjem slušali prelepu izvedbu srpskih mladića.

Komentari na Fejsbuku se samo nižu, nema sumnje da su srpska deca privukla pažnju velikog broja naših ljudi u dijaspori, ali i u matici. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu ispod:

Izvor Naši u svetu Sremska Mitrovica - Srem - Ozon Media News
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More