NAJNOVIJI KORONA PRESEK Broj zaraženih u blagom padu, na respiratorima 156 pacijenata

Foto:TANJUG/ PREDRAG MITIC
59

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 26.183 osoba, od kojih je 7.602 pozitivno, dok je, nažalost, 32 osoba preminulo. Na respiratorima je 156 pacijenata.

Podsetimo, juče je oboren rekord testiranih osoba na korona virus, pa ih je tokom 24 sata test na kovid uradilo čak 26.008 osoba. Na virus je juče bilo pozitivno 7.628 osoba dok su, nažalost, 32 osobe preminule.

Epidemiolog Predrag Kon najavio da danas će se narednih dana održati sednica Kriznog štaba, čiji je član, i dodao da je alternativa kovid propusnicama – zatvaranje.

“Što se tiče kovid propusnica, malo se zakasnilo. Vrlo smo ozbiljno diskutovali o tome još u maju, na nivou grada. Rečeno je da je uvođenje neustavno i prestalo je da se priča o tome”, izjavio je Kon za TV Prva.

On je dodao da kovid propusnice mogu da se odnose na aktivnosti koje nisu esencijalne za život čoveka, a to su zabave, slavlja.

On kaže da je izdominirao stav – ne može nam niko ništa.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More