Poznati se opraštaju od MINJE: Zbog tebe mi je Subota postala omiljeni dan (FOTO)

Javne ličnosti koje su odrastale uz popularnog televizijskog voditelja podelile EMOTIVNE STATUSE!

Foto: youtube/printscreen
124

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota umro je u 82. godini života. A javne ličnosti koje su odrastale uz njegove emisije i sarađivali sa njim sada se na društvenim mrežama opraštaju od svog voljenog Minje.

Leontina je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija sa Subotićem na kojima njih dvoje pevaju uz emotikon koji plači i srce, prenosi “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

Ivana Peters je takođe podelila fotku sa voditeljem uz reči:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

– Ukras našeg detinjstva, gospodin Minja Subota.

– Dragi Minja, ukras sveta! Vaš rad i ljubav prema deci nastavljaju da koračaju sa vama putem svetlosti – napisala je pevačica Lena Kovačević, dok je glumica Danica Maksimović ispod njene objave stavila emotikon slomljenog srca.

Aleksandar Milić Mili se Minji zahvalio na srećnom detinjstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

– Bio je naše srećno detinjstvo. Hiljade male dece okrenuo je muzici i osmehu u životu. Njegov trag je neizbrisiv. Hvala Minja. Počivaj u miru.

– Bilo je to jedno lepo detinjstvo, zbog tebe mi je Subota postala omiljeni dan. Hvala ti na tome – ovim se rečima Andrija Milošević oprostio od Minje Subote.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More