Užas u HOLANDIJI: Muškarac sa balkona gađao PROLAZNIKE samostrelom, ima MRTVIH! (VIDEO)

Na mesto događaja je raspoređeno najmanje šest vozila hitne pomoći i isto toliko policijskih vozila!

Foto: printscreen/RTV Oost
59

Policija je navodno ispalila hice na muškarca nakon što je on počeo da ispaljuje strele iz samostrela na prolaznike u Holandiji, pri čemu su dve osobe poginule. Ranjeni napadač je uhapšen.

Holandski mediji prenose da je muškarac sa balkona u gradu Almelo gađao ljude iz samostrela, a dva tela su kasnije otkrivena u kući. Policija je najpre tvitovala da je situacija pod kontrolom, ali je situacija kasnije eskalirala GRIP 3, što naziv za opasnost opasnost po bezbednost stanovništva, prenosi “Blic”.

Na društvenim mrežama kruži i snimak napadača koji sa balkona ispaljuje strele, a nekoliko trenutaka kasnije ulazi unutra.

Prvi tvit policije nije pominjao incident sa samostrelom, već incident sa “ubodima” u kojem su poginule dve osobe. Policija je potvrdila i da je još jedna osoba povređena.

Prema listu “The Netherlands Times”, na mesto događaja je raspoređeno najmanje šest vozila hitne pomoći i isto toliko policijskih vozila.

Policija za sada incident ne smatra terorističkim napadom, navode lokalni mediji.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More