Užasna ubistva u Novom Zelandu: Majka optužena da je ubila TRI ĆERKE! (FOTO)

Jezivo: Otac vrištao kad je video tela ćerke!

Foto: Tanjug (George Heard/New Zealand Herald via AP)
187

Loren Dikason (40) optužena je danas za ubistvo svoje tri ćerke na Novom Zelandu.

Loren je lekarka koja se skoro preselila na Novi Zeland iz Južne Afrike zajedno sa svojim ćerkama i mužem Grahamom Dikasonom, ortopedskim hirurgom. U saopštenju hitne službe piše da je u kući u gradu Timar, pronađena žena koja je hospitalizovana u stabilnom stanju.

Foto: Tanjug (George Heard/New Zealand Herald via AP)

Policija je saopštila da je žena ubila bliznakinje Maju (2) i Karlu (2) i njihovu sestru Lijan (6). Porodica se uselila u smeštaj za medicinske radnike u blizini bolnice Timaru manje od nedelju dana pre incidenta.

Novinska agencija Staf izvestila je da se Graham Dikason vratio kući oko 22 časova i da je našao tela svojih ćerki. Policiju su pozvale komšije kada su čule Grahama kako vrišti i plače. Policija je saopštila da ne traži druge osumnjičene.

Foto: Tanjug (George Heard/New Zealand Herald via AP)

-Gledajte, kad gode se naše policijsko osoblje suoči sa ovakvom tragedijom, ne možete a da to ne shvatite lično, mnogi od nas su roditelji, imamo svoju decu – rekao je policijski nadzornik Džon Prajs.

Potpresednik vlade Novog Zelanda Grant Robertson rekao je da su ubistva “apsolutno tragična” i da je njegovo srce sa svima povezanim sa porodicom. Inspektor Dejv Gaskin rekao je da je ovaj incident “neverovatno uznemiravajuć” za stanovnike Timarua, posebno nakon što je pet tinejdžera poginulo u saobraćajnoj nesreći prošlog meseca.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More