Džon Travolta i Demi Mur?! Holivud ima novi LJUBAVNI PAR, a spojio ih glumičin BIVŠI MUŽ, BRUS VILIS! (VIDEO)

Otkrila ih konobarica!

Foto: youtube/printscreen
429

Dvoje glumaca koji se poznaju godinama navodno su u vezi, pišu američki šoubiz mediji. Radi se o Demi Mur (58) i Džonu Travolti (67), a izvori tvrde da ih je spojio Brus Villis (66), bivši Demin suprug s kojim ima tri ćerke.

Travoltine i Vilisove porodice pre su se često družile, samo što su odnosi malo zahladili, nakon što su se Brus i Demi razveli.

Travolti je prošlog leta preminula supruga i prijatelju, Brusu Vilisu, je rekao da je spreman za novu ljubav, a on mu je savetovao da se javi njegovoj bivšoj.

Kako priča konobarica restorana u Floridi, gde su navodno Demi i Džon bili, u poslednje vreme dvojac često provodi vreme zajedno.

– Sedeli su za stolom u uglu, osvetljeni samo svećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smejali, te su se čak držali za ruke – ispričala je konobarica.

O novoj vezi u Holivudu par se još nije oglasio, a vreme će pokazati da li se radi samo o šuškanju ili se između dugogodišnjih prijatelja rodila emocija.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More