Detalji užasne tragedije u ITALIJI: Otac ubio ćerku zbog izbora partnera!

Više puta upucao rođenu kćer! Njihova tela pronađena na ulici!

Foto: michael-fortsch-y5LaV9IEC_g-unsplash
288

Muškarac (88) iz Padove usmrtio je ćerku (60) na njen rođendan. Ubistvo se desilo 17. septembra ispred kuće u predgrađu Padove, a muškarac je potom oduzeo sebi život, prenose italijanski mediji.

Kako navodi Agenpress, oboje su rođeni u Srbiji, međutim, na profilu muškarca piše da mu je rodno mesto Kopar. Živeo je u Monfalkoneu u Gorici, a njegova ćerka u Padovi, prenosi “Telegraf”.

Foto: Fejsbuk Stellio Cerqueni

Ćerku je usmrtio vatrenim oružjem. Kako je za Korijere dela Sera rekao žrtvin sin Mikele, njegov deda, koga je video samo jednom u životu i koga nikada nije nazvao dedom, nije se slagao sa brakom ćerke i njenog sadašnjeg supruga, koji je potrajao 30 godina. Reč je o muškarcu koji je u prošlosti bio poslovni partner starca, pa su se tako žrtva i njen suprug i upoznali, pa je moguće da se i u tome krije motiv za ubistvo.

Užas u ITALIJI: SRBIN ubio ćerku na proslavi rođendana, a onda i sebe!

Kako je ispričao sin, njegov deda je pozvao ćerku da izađu napolje i nešto rasprave, ona je pristala, što je on iskoristio da je upuca.

Žena je živela s mužem, biznismenom, koji je vlasnik fabrike nameštaja nedaleko od mesta ubistva.

Kako je ispričao jedan od komšija, posle prvog pucnja, napolje je izleteo žrtvin sin Paolo, i u tom trenutku je ubica, držeći pištolj, ispalio hitac u sebe. Kako je ispričao svedok, pošto je usmrtio ćerku, starac je stajao kraj tela, kao u šoku.

U Trstu otac ubio sina

Kako se navodi, drugi otac je u Trstu ubio sina nožem. Žrtva je ubodena nekoliko puta i preminula je pre dolaska policija i Hitne pomoći na lice mesta. Kako navode mediji, otac i sin su doseljenici u Italiju. Otac je uhapšen.

Policija isputuje motive oba slučaja.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More