Poseta čuvana u STROGOJ TAJNOSTI, ali je procurelo: Novak Đoković obišao ovo mesto u našem regionu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Elise Amendola
443

Najbolji tensier sveta Novak Đoković nedavno je poražen u finalu US opena, od Danila Medvedeva, koji je u svom trećem grend slem meču za titulu, stigao do prvog trofeja na najvećim turnirima, te je na taj način Srbina ostavio bez istorijske prilike za osvajanje kalendarskog slema.

Još samo jedan, 18 od 19 rekorda koji pokazuju da je Novak bolji od Federera i Nadala!

Nakon turnira u Njujorku, Novak se vratio u Srbiju, a period predaha do narednih obaveza, iskoristio je i kako bi posetio region i mesto koje mu veoma znači.

Đoković je u petak sleteo u Sarajevo, odakle se odmah uputio u Visoko, gde se nalaze Bosanske piramide, koje je već nekoliko puta obilazio.

On se tamo susreo sa Semirom Osmanagićem, prijateljem i osnivačem Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida sunca”, odakle su posle polali poruku Novakovkoj supruzi, Jeleni.

– Iz Visokog su Novak Đoković i dr Semir Osmanagić poslali poruke ljubavi Novakovoj supruzi Jeleni, koja ovaj put nije bila u mogućnosti da dođe u BiH. Fotografija je napravljena u petak naveče, 17. septembra 2021. godine u visočkom restoranu “No. 1”, gde su Sabina i Semir bili domaćini Novakovoj ekipi, a nakon posjete kompleksu Ravne, piše uz fotografiju Novak i Semira na Fejsbuk stranici “Bosanska piramida Sunca”.

Kako prenose lokalni mediji, Novakova poseta je trebalo da ostane u strogoj tajnosti, što se očito nije dogodilo, a srpski teniser će i tokom vikenda boraviti u Visokom.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More