Kad ti na svadbi zapeva Novak Đoković, pogodila ga pesma pa pustio glas na veselju srpskog džudiste Majdova (FOTO, VIDEO)

Foto: SNSD
297

Nemanja Majdov, srpski džudista i olimpijac, juče je stao na ludi kamen, a svadbi svetskog šampiona u džudou prisustvovali su, pored ostalih zvanica i najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik.

Novak Đoković bio je specijalni gost na svadbi, a svadba je održana u Sokocu, a Đoković je posle obilaska Bosanskih piramida bio specijalni gost.

Zapevao je gostima Milorad Dodik, a Novak Đoković najviše je oduševio svatove.

Svadbeno veselje upriličeno je u Istočnom Sarajevu. Kako se može videti na videu i na fotografijama, Đoković i Dodik su najveseliji na svadbi, a zapevali su i Halidovu “Romaniju”.


„Pukni zoro“ je pesma koja ga je posebno pogodila, završio je zagrljaju samog Majdova, koji je i sam u jednom trenutku zapevao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by djokergoat (@djokergoat)

 

Novak i Majdov družili su se i nedavno na Olimpijskim igrama, na kojima nisu uspeli da dođu do odličja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Golic (@milos_golic87)


Nakon toga, Novak je došao do finala US Opena, a odmor posle napornog turnira iskoristio je da provede ponovo u Sarajevu, zatim i u Sokocu.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More