Student UPAO NA RUSKI UNIVERZITET! Ljudi iskaču kroz prozore, mrtvi i ranjeni na sve strane (VIDEO)

Foto: Tviter/printscreen
188

Najmanje tri osobe danas su ubijene, a četiri povređene kada je nepoznata osoba otvorila vatru na Državnom univerzitetu u Permu.

Napadač koji je jutros iz vatrenog oružja ubio tri, a povredio četiri osobe na Državnom univerzitetu u Permu, bio je student, saopštio je ruski Istražni odbor.

Kako prenosi RIA novosti, Odbor je utvrdio identitet napadača koji je uhapšen, a trenutno proverava da li je imao saučesnike.

Nepoznati napadač je navodno osamnaestogodišnjak koji je na društvenim mrežama najavio napad.

Snimci objavljeni na mrežama prikazuju preplašene studente koji pokušavaju da pobegnu od napadača skakajući kroz prozor. Sam univerzitet je potvrdio da je u toku napad i upozorio sve građane da budu oprezni.

Neki mediji citirali su izvore koji kažu da su napadača ubili policajci koji su odgovorili na pucnjavu, ali to još uvek nije potvrđeno.

Sa Univerziteta je poslata poruka u kojoj su upozorili  sve koji su trenutno u kampusu da ga napuste, ako je moguće, ili da se zatvore u sobu. Rečeno je ljudima na putu do kampusa da se odmah vrate nazad.

Izvor iz policije potvrdio je za Tas s da je u incidentu povređeno nekoliko osoba.

Prema istom izvoru, nepoznata osoba ušla je u zgradu Univerziteta i otvorila vatru.

Pojedini studenti su za zabarikadirali u učionicama, dok su neki skočili kroz prozor.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More