Marina neće biti sahranjena u Aleji velikana! Njena poslednja želja je bila da počiva baš PORED NJEGA!

Foto: Youtube/printscreen
224

Marina Tucaković preminula je sinoć u 67. godini, u KBC Dragiša Mišović, gde je bila smeštena od utorka, 14. septembra nakon što je u svom domu dobila gušenje, a onda konstatovano da je zaražena koronavirusom. Još uvek nije poznato vreme sahrane čuvene hitmejkerke, ali je otkrivena njena poslednja želja.

Kako se navodi, Marina neće biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana, već će počivati kraj svog sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina. Ovo je bila Marinina poslednja želja, piše Pink.rs, koju će joj porodica ispuniti, a tragedija koja ih je zadesila kada je Miloš preminuo promenila im je živote.

Marina je i svoju NAJVEĆU TUGU PRETOČILA U PESMU, smrt sina nikad nije prebolela: Kada je Marina izrazila želju da ja otpevam pesmu sva sam se naježila (VIDEO)

Marina je samo jednom prilikom pričala o tome kako joj je bilo kada je svog sina pronašla mrtvog u sobi, a njene reči mnoge su rasplakale.

Podsetimo, Marina se dugi niz godina borila sa karcinomom, a uvek je bila spremna da isproba sve kako bi pobedila opaku bolest. Nažalost, ovu bitku je izgubila, a iza nje ostaće veliki hitovi koje je napisala za mnoge pevače i pevačice.

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More