Jezivo ubistvo u NEMAČKOJ: Čovek ubio radnika pumpe jer ga je terao da NOSI MASKU!

"Primorao me je da poštujem to pravilo"! Ubio čoveka zarad maske, a posle se ovako pravdao!

Foto: markus-spiske-WOPu8kmmEnA-unsplash
877

Radnik na benzinskoj pumpi u nemačkom gradu Idar-Oberštajn ubijen je nakon svađe sa mušterijom jer čovek nije želeo da nosi zaštitnu masku.

On je na saslušanju ispričao da je svađa nastala kada je ušao u zgradu pumpe bez maske. Tada mu je 20-godišnji radnik sugerisao da mora da stavi masku u skladu sa propisima koji važe u toj zemlji. On je odbio da to uradi i tada je počela svađa između njih, prenosi “Telegraf”.

Kada je sukob eskalirao radnik ga je zamolio da napusti objekat. Nervozni muškarac je otišao, ali se vratio sat vremena kasnije noseći masku. Kada je došao do radnika ponovo je skinuo masku i oni su opet počeli da se svađaju, navedeno je u policijskom saopštenju.

On je tada izvadio revolver iz džepa i pucao je radniku u glavu. Mladić je od zadobijenih povreda odmah preminuo.

Policija je ubrzo došla na mesto zločina i počeli su da tragaju za počiniocem. Obrt se dogodio sutradan kada je 49-godišnji muškarac sam došao u policijsku stanicu i prijavio se.

On je rekao policiji da je protiv nošenja maski, kao i da je cela situacija sa korona virusom loše uticala na njegovo psihičko stanje, piše DW.

– Sateran sam u ćošak, nisam video drugi način da svetu dam primer. On je kriv za naš sukob, jer me je primorao da poštujem to pravilo – rekao je 49-godišnji muškarac.

Policija je saopštila da je ovo prvi zločin u ovom gradu i okolinu koji je direktno povezan sa korona virusom.

– Ceo grad je u šoku, ovo je jedan potpuno nekonvencionalan zločin, sve ovo je zaista strašno – rekao je policijski zvaničnik.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More