INCIDENT U LASTINOM AUTOBUSU U NEMAČKOJ: Srpski državljanin napao dva putnika, tvrdio da je dobio poruku od Alaha

389

Na međunarodnoj autobuskoj liniji “Laste” Dortmund-Beograd, na delu puta između Nirnberga i Inglostada, došlo je do incidenta, kada je državljanin Srbije F.K. ušao u autobus u Frankfurtu i fizički napao druga dva putnika.

Međutim, on je savladan od strane vozača autobusa i drugih putnika koji trenutno čekaju da na lice mesta izađe policija.

Prema rečima vozača koji su savladali napadača, F. K. je saopštio da je “dobio poruku od Alaha da mora da napadne inače će biti napadnut”.Trenutno se iznad autobusa nalazi  helikopter policije, koji čeka dolazak nemačkih bezbednosnih struktura.Autoput je zatvoren u oba pravca. Putnici su evakuisani iz autobusa.

Nemačka Policija je u saradnji sa Bezbednosno informativnom Agencijom u kontaktu sa jednim od vozača Laste koji su zatvoreni u autobusu sa napadačem. Vozači su ga samo privremeno savladali a putnici su za to vreme napustili autobus.

Nemačka služba bezbednosti je u kontaktu sa BIA.

BIA komunicira sa vozačem u busu kako bi sa nemačkom policijom rešili situaciju.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More