Nenad je živeo sa suprugom i DVE ĆERKE, sve umetnice, mlađa naslednica živi u NEMAČKOJ i srce joj je osvojio njegov KOLEGA (FOTO)

Foto: Espreso/printscreen
365

Glumac Nenad Nenadović u 57. godini izgubio je bitku sa korona virusom. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu, koje su takođe umetnice.

Nenad Nenadović bio je veoma privržen porodici, a sa suprugom i naslednicama delio je veliku ljubav prema umetnosti.

Nenadova supruga Snežana Nenadović takođe je glumica, kao i ćerka Mina. Mina i njena sestra Jana još kao devojčice pojavljivale su se u popularnoj emisiji “Fazoni i fore”, koja je Nenada proslavila.

 

Mina je nastavila da se bavi glumom, a nedavno je publika imala priliku da je gleda u seriji “Žigosani u reketu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gluma.predstave

Jana Nenadović je balerina i već neko vreme živi u Nemačkoj, u Minhenu, gde gradi uspešnu karijeru. Njeno srce je osvojio naš maldi glumac.

Već duže vreme je u skladnoj vezi sa glumcem Ljubomirom Bulajićem, sa kojim uspešno održava vezu na daljinu, budući da je njegova baza Beograd, a njena Minhen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Nenadović (@jananenadovic)

Jana je pre nedelju dana objavila fotografiju sa ocem na društvenoj mreži Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jana Nenadović (@jananenadovic)


Nenad Nenadović nedavno je oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa opakom bolešću. Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More