Svetski poznati i nagrađivani muzičar Šon Mendez u Beču

Foto: © 2021 Barracuda Music GmbH
362

Svetski poznati i nagrađivani muzičar Šon Mendez, koji je nominovan i za nagradu Gremi, najavio je danas svoju turneju „Wonder: The World Tour“ za 2022. godinu. Turneja će obuhvatati 64 nastupa u Severnoj Americi, Evropi i Velikoj Britaniji.

Najava turneje je usledila nakon objave njegovog novog albuma pod nazivom „Wonder“ koji se nalazi na prvom mestu američke top liste „Billboard Top 200“. Time je Šon Mendez postao jedan od tri muška umetnika koji su imali četiri albuma na prvom mestu ove top liste sa svega 22 godine. Tokom turneje u Evropi i Velikoj Britaniji njegov specijalni gost će biti muzičarka King Princes.

U okviru turneje Šon Mendez će održati koncert u Beču 28. marta 2022. godine u dvorani Viner Štathale (nem. Wiener Stadthalle). Onlajn prodaja karata za ovaj koncert počinje 7. oktobra u deset časova, dok će regularne karte biti dostupne od 8. oktobra takođe u deset časova. Karte se mogu kupiti na sledećim internet stranicama: https://www.oeticket.com/ i https://www.stadthalle.com/.

 

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More