UŽAS u Zagrebu: AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN zadavio svoje troje dece, pa pucao u sebe ali preživeo

U kući pronađene i igračke kojima su blizanci od 7 i sinčić od 4 godine igrali prethodne veečri!

Foto: wikipedia
613

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine noćas posle ponoći ugušio je njihov otac u potkrovlju na zagrebačkim Mlinovima, a potom je pucao u sebe, piše Jutarnji list.

Preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje mališana , od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i policiju koja se zatekla na mestu nezapamćenog zločina.

Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kirminalistiku gde će obdukcija utvrditi uzrok smrti.

Otac dece je, inače, iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na upravljačkim pozicijama u velikim svetskim kompanijama.

Otac dece je, inače, iz Beča i ima svoju konsultantsku firmu.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile sa tri sprata i potkrovljem nije poznato, međutim policija, ali i Hitna pomoć brzo su došle na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako se neslužbeno saznaje, roditelji dece su razvedeni i deca su najverovatnije vikend trebalo da provedu sa ocem, koji ih je sopstvenim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao sebi da presudi. U kakvom je stanju, za sada nije poznato.

Hina dodaje, pozivajući se na nezvanične informacije, da je decu ugušio austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu, prenosi “Tanjug”.

On je, kako navodi, pre zločina na društvenim mrežama objavio pismo u kojem je naveo da ga je ostavila devojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj i da je ostao bez novca.

Spomenuo je i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

U vreme zločina majka ubijene dece nije bila u Zagrebu, a deca su vikend provodila s ocem.

Izvor Jutarnji list Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More