Ovo je AUSTRIJANAC koji je u Zagrebu ubio svoju DECU! Užasan zločin potresao je CEO REGION!

Harald Kopic je Austrijanac iz Beča koji je živeo i u Zagrebu.

foto: Facebook Printscreen
1,920

Pomahnitali otac koji je rukama ubio troje dece oko ponoći je Harald Kopic, Austrijanac koji je živeo i u Zagrebu.

Harald Kopic je Austrijanac iz Beča koji je živeo i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i kompanije, a tokom svoje karijere radio je za više velikih kompanija kao konsultant i pregovarač. Većinom se bavio finansijama, piše “Index.hr”.

foto: Facebook Printscreen

Kako se može naći na vebu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora i 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, 7 godina je radio na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u kompanijama Alcatel Austria i AKG Acoustics.

Titulu magistra poslovne administracije (MBA), sa fokusom na poslovno upravljanje i vođstvo, stekao je na Univerzitetu Donau-Universität Krems.

foto: Facebook Printscreen

Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Fejsbuku, poslednjih godinu i po dana poslovno mu nije išlo. Napisao je da mu ništa nije uspevalo i da je ostao bez novca.

Iz poruke se može videti da je razveden i da ima devojku, a u jednom od pređašnjih statusa spominjao je i verenicu.

foto: Facebook Printscreen

Sa Dajanom je imao troje dece koja su sa njim provodila vikend.

Na društvenim mrežama često je objavljivao slike svoje dece.

Pre par godina jedva je preživeo

U proleće ove godine objavio je kako slavi drugi prvi rođendan. Napisao je da je pet nedelja proveo u bolnici i da je bio vrlo blizu smrti i da je naučio ko su mu pravi prijatelji i partneri, a ko se samo pretvarao.

Izvor Index.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More