Majka ubijene troje dece u teškom psihičkom stanju, ocu AUSTRIJANCU preti 50 godina robije zbog monstruoznih ubistava!

Povodom užasnih ubistava oglasila se ZAGREBAČKA POLICIJA!

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC/bs
352

Majka ubijene dece, četvorogodišnjeg mališana i sedmogodišnjih blizanaca – dečaka i devojčice, kolima hitne pomoći dovezena je u Opštu bolnicu Dubrovnik oko 9 sati ujutru.

Kako piše Jutarnji list, žena je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.
Nakon stabilizovanja stanja lekovima, ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona odlučila da ode u Neum odakle je navodno rodom i gde je ovih dana boravila.

Foto: Fejsbuk Harald Kopitz

Lekari kažu kako njeno stanje nije bilo takvo da bi zahtevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsetimo, troje dece je noćas, dva sata posle ponoći, kako se sumnja, ugušio njihov otac Harald K. (56) u potkrovlju svog penthausa na zagrebačkim Mlinovima, a potom je i sebi pokušao da oduzme život. On se trenutno nalazi u bolnici na intenzivnoj nezi.

Foto: Fejsbuk Harald Kopitz

Tragediju je prethodno, oko ponoći, najavio putem društvene mreže Fejsbuk.

– Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života, Marija, ostavila me jer je moja bivša žena Dajana bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao da radim poslednjih godinu i po nije uspevalo i čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da mi pomognu, a na kraju nisu mi ni odgovarali na telefonske pozive – napisao je Harald.

O ovoj tragediji oglasila se i zagrebačka policija.

– U stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mestu događaja pronađeno je i troje dece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt dece, dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju. Kriminalističko istraživanje je u toku – navodi se u saopštenju policije.

Ocu koji je osumnjičen da je u Zagrebu ubio svoje troje dece preti 50 godina zatvora

Harald K., 56-godišnji Austrijanac iz Beča koji živi i radi u Zagrebu, koji je osumnjičen da je noćas ubio je noćas svoje troje dece. Sumnja se da je ugušio blizance stare sedam godina i sina od četiri godine. Nakon toga je objavio poruku na Fejsbuku, a potom pokušao da se ubije trovanjem, piše “Index.hr”. Kako pišu hrvatski mediji, on bi za ovo mogao dobiti 50 godina zatvora.

Policiju je o mogućem pokušaju samoubistva obavestio njegov prijatelj, koji je video oproštajnu poruku na Fejsbuku. Kada je policija stigla na mesto zločina, pronašla je Haralda i troje mrtve dece.

On se sumnjiči za tri krivična dela teškog ubistva. Za krivično delo teškog ubistva predviđena je zatvorska kazna od najviše 40 godina. Budući da se ovde radi o tri teška ubistva, ako je ukupan broj kazni veći od 40 godina, može se izreći kazna od ukupno 50 godina zatvora. To je ujedno i maksimalna moguća zatvorska kazna u Hrvatskoj.

“Svi su me napustili, ne mogu više. Zbogom”, napisao je ubica sinoć na Fejsbuku:

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca”, napisao je on.

Izvor Jutarnji list Index.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More