Prve komšije o UŽASU u Zagrebu: Ova zgrada je ukleta, video sam upaljeno svetlo u dva ujutru!

Austrijanac zavio u crno celu Hrvatsku, svi oplakuju troje mališana!

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC/bs
262

Ovo je strašno, komentar je prvih komšija na strašan zločin koji se juče dogodio na području Mlinova u Zagrebu. Oni dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenisala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthausu, prenosi “24sata.hr”. Ranije je objavljeno kako policija nije imala postupanja u toj obitelji.

“Pregledao sam kamere”

Harald K., Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, ubio je svoje troje maloletne dece. Najmlađe dete imalo je četiri godine. Nakon stravičnog zločina, koji je potresao Hrvatsku, pokušao je da ubije i sebe. Stabilno je u bolnici gde ga čuva policija.

Komšija kaže za “24sata.hr” da je nekad viđao muškarca na terasi, ali da ga ne poznaje.

– Ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodati pa se iznajmljuju – kazao je.

Oglasili se iz bolnice u kojoj je primljen otac monstrum! “Čak ni moja braća iz masonske lože nisu htela da pomognu”

Komšije dodaju da je policija već u nekoliko navrata intervenisala u ovoj zgradi i to ne zbog stana u penthausu. Ranije je HINA objavila kako policija nije imala postupanja u toj porodici. Kaže kako ništa nije čuo, jer mu je spavaća soba s druge strane, a i tek se ujutro vratio s puta.

– Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam video je da se svetlo u penthausu upalilo nešto pre dva sata u noći – rekao je.

“Strašno kakav je to otac”

Drugi komšija kaže da je oko pola osam uveče čula galamu.

– Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Videla sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu, tačnije neke razgovore jače kada sam otišla po veš. Nisam znala da li je negde unutra, al od tuda je dolazilo. Ja sam tu par meseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam šta bih rekla, je li ostao živ? – rekla je Štefanija Fulin.

Dodala je kako je ogorčena i da je na decu posebno osetljiva.

– Ogorčena sam strašno, strašno mi je to, ja sam jako na decu osetljiva. Nema ništa u ovoj državi, niti su deca niti žene zaštićeni. Imamo svoju državu imamo sve, nadali smo se svemu boljem, međutim gledajte šta se događa. Ja ovo strašno osuđujem, što ga sad spašavaju, na teret zdravstva. Za decu nemaju, nema za bolesne, nema za one u kolicima – priča Štefanija.

Podsećamo, u noći između petka i subote, Hrvatsku je potresao strašan zločin. Harald K., Austrijanac sa stalnom adresom u Hrvatskoj, ubio je svoje troje dece, četvorogodišnjaka i blizance, dečaka i devojčicu (7).

Radio je u uglednim austrijskim lizing kućama, a u Beču je imao konsultantsku firmu. Bio je razveden.

Na Fejsbuku je ostavio oproštajno pismo u kojem je naveo da ga je ostavila devojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj i da je ostao bez novca.
Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože. Majka dece nije bila u Zagrebu u vreme zločina.

Izvor 24.sata.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More