Udaje se Ivana Španović, veselje će napraviti u Arapskim Emiratima, a evo ko će im pevati na svadbi! (FOTO)

Udaje se SRPSKA SPORTSKA LEPOTICA!

Foto: printscreen/instagram ivana spanovic
333

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović udaje se za trenera i nutricionistu Marka Vuletu, a veselje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima pesmom će uveličati Edita Aradinović.

Pre izvesnog vremena, Ivana i Marko su razmenili zanimljive poruke na društvenim mrežama i nagovestili da bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen. – Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih – napisao je Marko pored fotografije sa vožnje pustinjom,prenosi “Kurir”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Srpska atletičarka je u komentaru napisala:

– Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe.

Iako na Olimpijskim igrama nije uspela da osvoji medalju, Ivana je imala ove godine odlične rezultate. Svetska atletska federacija je objavila da je Španovićeva izbila na prvo mesto rang liste zahvaljujući osvajanju Dijamantske lige u Cirihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Vest o vezi sa Markom osvanula je u medijima u decembru 2019, a tri meseca ranije, u septembru iste godine, Ivana je priznala da je raskinula sa verenikom Vladimirom Kumrićem, sa kojim je u ljubavi bila 10 godina.

Krajem 2019. Španovićeva je potvrdila da je uplovila u novu romansu sa Markom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je Ivana tada za “Srpski telegraf”.

Koliko je srećna i zaljubljena Ivana pokazuje i tako što neretko deli zajedničke fotografije sa Markom.

Marko je fitnes instruktor koji je veoma aktivan na društvenim mrežama. On često objavljuje svoje fotografije sa treninga, baš kao i njegova verenica. Na profilu mu stoji da je profesor sporta i nutricionista, osim što je personalni trener.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Tako je nastavljen niz srpskih olimpijaca, koji su posle Tokija uplovili u bračne vode. Pre Ivane to je učinila tekvodno reprezentativka Milica Mandić, kao i džudista Nemanja Majdov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More