Prve fotografije sa venčanja Ivane Španović: Srpska atletičarka promenila i prezime! (FOTO)

Srpska atletičarka stala na ludi kamen!

Foto: instagram/ivana spanovic
648

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, stala je na ludi kamen i udala se za svog partnera Marka Vuletu. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

Iako su se informacije o svadbi krile od medija, na kraju je procurilo da se kraljica srpske atletike udaje. Isprva je bilo pogrešno objavljeno u pojedinim medijima da će svadba biti održana u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde Ivana i Marko često putuju i gde ona provodi deo priprema za velika takmičenja.

Interesantno je da je Ivana odlučila da uzme muževljevo prezime, pa će se ubuduće prezivati Vuleta, piše sportski Žurnal.

Među gostima su bili Goran Obradović, Ivanin dugogodišnji trener, kao i Strahinja Jovančević, njen kolega atletičar, koji je na svadbu došao sa svojom devojkom, Grkinjom Marijom Onisifru, koja je i objavila nekoliko fotografija sa venčanja.

Goste je zabavljala Edita Aradinović, koja je podgla atmosferu pesmom, ali i izazovnim izdanjem.

Foto: instagram/lijanasavic

Pogledajte i ranč u Umčarima gde je održana svadba Ivane i Marka Vulete.

Foto: instagram/probojcevicigor
Foto: instagram/probojcevicigor
Foto: instagram/probojcevicigor
Foto: instagram/probojcevicigor
Foto: instagram/probojcevicigor
Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More