Poznanica oca koji je ubio svoju decu u Zagrebu iznela ŠOKANTNE DETALJE: Samo mu je bilo stalo do POZITIVNOG IMIDŽA!

"SVE ŠTO JE PISAO JE BILA LAŽ", otkrila je njegova poznanica i otkrila kakav je bio, a oglasili su se i masoni!

foto: Facebook Printscreen
345

Hrvatska se ne oporavlja od stravičnog zločina u Zagrebu u kojem je Austrijanac Harald Kopic ubio svoje troje dece.

Dan nakon stravičnog otkrića tri beživotna tela, zgradu u kojoj je Harald Kopic ubio mališane, čuvala je policija. Uz zidić ulaza uz ograđeno dvorište neko je zapalio lampione. Budući da su vidljivi prolaznicima s puta, pešaci se zaustavljaju, pomole i potom s tugom u očima pogledavaju prema drugom spratu vile gde su tragično skončala deca, prenosi “Blic”.

– Policija je tu bila celu noć. Iznosili su stalno neke stvari. Valjda su sve to prikupljeni dokazi. Iskreno, mi i dalje ne možemo verovati da te dečice više nema i da njihove glasove i smeh s terase više nikada nećemo čuti. Da je u tom čoveku bilo očinske ljubavi, ne bi bio u stanju počiniti ovakav zločin – rekla je jedna od njegovih komšinica za Jutarnji list.

Kopicova poznanica: Ništa nije bilo iskreno od njega

Kopicova poznanica, pak, kaže kako je “jedina iskrena poruka koju je Kopic napisao bila njegova poslednja. Ona je sve zgrozila”.

– Svi statusi i fotografije koje je objavljivao do petka uveče nisu bili iskrene prirode. Samo mu je bilo stalo do pozitivnog imidža, pogotovo da se vidi koliko ljubavi gaji prema deci i da je dobar otac. Nameštao je decu kako bi zajedničke fotografije bile prekrasne i slao nam ih je okolo, a deca su ga istinski volela jer ih je očito vešto obmanjivao – rekla je ona.

Prema onome što su hrvatski novinari saznali, ubica je odrastao u XVI bečkom okrugu Otakring. Od suseda saznaju da je odrastao u prosečnoj porodici i da ni s čim nisu odskakali.

Podsetimo, 11 minuta posle ponoći u subotu Kopic je na Fejsbuku objavio najavu zločina koji ukazuje na samoubistvo jer je ostao bez devojke i novca te da mu ni njegova braća masoni nisu pomogli, iako im se obraćao za pomoć.

Zbog toga se 50-ak minuta posle na noge diglo nekoliko njegovih prijatelja i austrijska ambasada koja je i dalje na raspolaganju Kopicu kao njihovom državljaninu. Ubrzo su usledili pozivi policiji, pa su se policajci zaputili do Mlinova, ni ne pomišljajući da ih čekaju jezivi prizori i neopisiva količina tuge. Kopicov život spasen je u poslednji čas jer su ga zatekli malaksalog od tableta kojih se nagutao.

Masoni: Nije naš član

Austrijski mediji i u nedelju su nastavili da prate slučaj, ali najviše kroz prizmu Kopcovog navodnog članstva u masonima.

Kako prenosi portal heute.at, juče je reagovala Velika loža slobodnih zidara Austrije tvrdnjom da Kopic nikada nije bio njihov član.

“Velika loža Austrije naglašava činjenicu da ovaj čovek nije trenutno, niti je ikada bio član neke od njenih loža. Stoga on nema, niti je ikada imao ikakve veze s austrijskim slobodnim zidarima”, poručili su putem saopštenja za javnost, dodajući kako je moguće da je Kopic naprosto iskoristio termin slobodnih zidara ili je smatrao da pripada nekom od međunarodno nepriznatih ogranaka te organizacije.

Prethodno su i iz hrvatskog oganka masona rekli da nisu sigurni da li je on njihov član.

S obzirom da je Kopic u svom oproštajnom pismu na društvenim mrežama naveo da mu neki ljudi iz masonske lože nisu hteli pomoći, noviari Jutarnjeg lista su s Velikim meštrom Nikicom Gabrićem, pokušali da provere da li mu je poznat, ali kaže da nije.

– Nikad nisam čuo za njega – kazao je.

Drugi sagovornik koji se kreće u tim krugovima tvrdi da ga je znao viđati među masonima, ali ranijih godina.

– Nisam ga u poslednje vreme video, ne znam jesu li se oni sastajali – kazao je on.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More